Циркулација на сите клетки во вашиот организам. 42% попуст на Andullation therapy 20 минути

-42%

 
Цена
700.00 
 400.00ден.
Кол:  

Важи до: 09-12-2023

За компанијата:
ПЗУ Поликлиника
Мед-Х Дијагностика
Радио дијагностика​ 

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш после купувањето.
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Раб.време По-Пе 9-17
-При посета на ординацијата со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на услугата
-Дополнителни информации побарајте на 078/291-127

02 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Откако нашиот професионален и приватен живот стана понапорен и подинамичен, имаме се помалку време за релаксација. Токму поради тоа од голема важност е да преземеме акција за да го одржиме нашето здравје како физички така и ментално да биде на највисоко ниво. Токму со оваа намера научницитеи лекарите после многу студии и изучувања го имаат дизајнирано овој HHP модел. Со врвната технологија и изучувањата кои се извршени врз голем број на пациенти дојдено е до заклучок дека овој вид на терапија не само што ви релаксира и враќа во одлична состојба после негова употреба, исто така ви ја подобрува циркулацијата на сите клетки во вашиот организам што е речиси невозможно во други услови. Резултатите се воочуваат веднаш по терапијата, единствено што треба е да се опуштите и веднаш ќе ги почуствувате резултатите.