20% ПОПУСТ на Психолошко советување и Психотерапија

-20%

 
Цена
1500.00 
 1,200.00ден.
Кол:  

Важи до: 23-04-2024

ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР "Младен Костиќ" АСПЕКТИ- Скопје

 

 

-Купонот може да се искористи веднаш после купувањето.
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Работно време по договор за термин
-При посета на ординацијата со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на услугата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ПСИХОТЕРАПИЈАТА и СОВЕТУВАЊЕТО може да Ви помогне:

Кога се доживувате СЕБЕ СИ како неуспшни, несигурни, неодлучни, неефикасни или со чувство на помала вредност. Ако имате проблеми поради нарушена КОМУНИКАЦИЈА со средината (семејството, родителите, партнерски, на работа, со пријателите), при ТРАУМА, СТРЕС, и стресни ситуации со кои тешко се справувате, ПОСТТРАУМАТИЧНИ СОСТОЈБИ, СТРАВ (разни видови стравови), ДЕПРЕСИВНА состојба, ТАГА, ПСИХОСОМАТСКИ СИМПТОМИ (главоболка, гушење, болки во стомак, вознемиреност, напнатост, несоница и др.) . Психотерапијата ги третира проблемите на животот како составен дел на секојдневието. Наменета е за здрави луѓе, со потешкотии: ДЕЦА, МЛАДИ, СПОРТИСТИ, ВОЗРАСНИ, СТАРИ. БОЛНИ и лица во рехабилитација за психички зајакнување.  Индивидуална средба со психотерапевт.

Што добивате за себе?

Зголемена СВЕСНОСТ за себе и своите потенцијали. Прифаќање на себе и сопствената реалност. Донесување ОДЛУКИ, превземање ОДГОВОРНОСТИ и контрола врз својот живот. Стекнување нови и креативни начини, за КОМУНИКАЦИЈА со другите. САМОДОВЕРБА, САМОПОЧИТУВАЊЕ, САМОПОДРШКА зголемена СИГУРНОСТ ВО СЕБЕ.

 Крајната цел е: МОЖНОСТ ДА НАУЧИТЕ КАКО САМИ ДА СЕ СПРАВИТЕ СО ЖИВОТНИТЕ ПРОБЛЕМИ.