20% ПОПУСТ на SEX-MAG магнетен апликатор за уринарен тракт, помага при воспаленија, инфекции, оток на простата, подобрување на мускулна структура, потенција, кај жени при болки во месечен циклус.

-20%

 
Цена
1980.00 
 1,580.00ден.
Кол:  

Важи до: 11-02-2023

За компанијата:


НОМАГјан ДООЕЛ, Велес

Специјалност: НОМАГјан ДОOЕЛ  е друштво зa увоз­извоз , производство, трговија и услуги, специјализрано за трговија на мало преку пошта,интернет,со производи  од алтернативна медицна, здравје и убавина.

 

Напомена:


-Производите се доставуваат до врата, преку карго сервис или лично дистрибутер на НОМАГјан.
-При превземањето на производот морате да го приложите купонот или уплатницата од извршената уплата.
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 

МАГНЕТЕН АПЛИКАТОР ЗА УРИНАРЕН ТРАКТ “СЕКС-МАГ”

Апликаторот е едноставна магнетна плочка сместена во соодветна пластика која има магнетни особини од двете страни . Ефектот на подобрување се постигнува со дејство на магнетното поле преку директен контакт на апликаторот со делот од телото над гениталиите.

За таа цел, плочката се залепува со обичен медицински фластер на долниот веш така да биде неколку сантиметри над половиот орган .

Кога е потребно лесно се одлепува од текстилот а потоа пак се поставува на истото место. Плочката може да се чисти со влажни марамчиња.

Магнетното поле од плочката ја подобрува циркулацијата на местото на дејство со што природно помага при:

- Воспаленија во уринарниот тракт кај мажи и жени ,

- Помага во превенција од појава на оток на простата (потребна е консултација со лекар ) ,

- Подобрува функција на мускулното ткиво во уринарните канали со што се регулира испуштање на урината .

- Подобрува потенција кај мажите

- Кај жените помага при болки во месечниот циклус

Наменет е за сите мажи над 50 години за профилакса и подобрување на состојбата.

Кај жени помага во прекинување на болки и исто така при воспаленија во уринарниот тракт.

Може да се користи самостојно но и со други средства препишани од лекар.

Поради превентива не се препорачува кај луѓе со вграден стент,пејсмејкер и сл.При констатиран аденом на простата потребна е консултација со лекар.

Карактеристики: Магнетна индукција - 45мт,тежина околу 30 гр, магнетната индукција трае најмалку 7 год.