ПОНУДА НА ДЕНОТ

ПРОМОТИВНО, десетдневен пакет на физикална терапија и медицинска рехабилитација од 7000 ден,за само 5000 ден.

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

-30%

7000.00 
 5,000.00ден.

Важи до: 21-07-2024

-34%

34% попуст на Рефлексо терапија – масажа на стапала по цена од 990 ден

-20%

  Црн ферментиран сув лук, 250g
Пантер факс
500.00ден.  400.00ден.

Важи до: 23-07-2024

-66%

66% ПОПУСТ Индивидуална Психо-Терапевтска сеанса, Решение за вашите проблеми, во времетраење од 90 минути.
Интернационален Гешталт Институт на Македонија
1,500.00ден.  500.00ден.

Важи до: 06-08-2024

-27%

Крема од змија Snake cream, Fleur’s by Hemani
Пантер факс
400.00ден.  290.00ден.

Важи до: 28-07-2024

-20%

GD 02  полупроводнички ласерско терапевтски инструмент
Пантер факс
6,000.00ден.  4,800.00ден.

Важи до: 25-07-2024

-15%

15% ПОПУСТ НА МЕДИЦИНСКО ОДЕЛО ЗА МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ ВО РАБОТЕЊЕТО
Беламед-Трејд ДООЕЛ
1,500.00ден.  1,275.00ден.

Важи до: 09-08-2024

-20%

20% ПОПУСТ на Психолошко советување и Психотерапија
ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР "Младен Костиќ" АСПЕКТИ-Скопје
1,500.00ден.  1,200.00ден.

Важи до: 01-08-2024

-10%

10% Попуст на Магнетен Апликатор за врат
НОМАГјан ДООЕЛ
825.00ден.  740.00ден.

Важи до: 09-08-2024

-20%

GD-C ниско енергетски ласер
Пантер факс
5,500.00ден.  4,400.00ден.

Важи до: 10-08-2024

-27%

Крема од полжав Snail Cream, Fleur’s by Hemani
Пантер факс
400.00ден.  290.00ден.

Важи до: 13-08-2024

-10%

10% Попуст на Магнетен Апликатор за половина
НОМАГјан ДООЕЛ
825.00ден.  740.00ден.

Важи до: 03-08-2024

-36%

Голем ефект за срцето и крвниот притисок (Магнет + Електротерапија + Ултразвук)
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
940.00ден.  600.00ден.

Важи до: 23-07-2024

-75%

Правилен раст и развој на дентофацијалниот скелет кај деца!!!
Поликлиника Благоевски
1,600.00ден.  400.00ден.

Важи до: 23-07-2024

-14%

масло од оригано
Пантер факс
300.00ден.  255.00ден.

Важи до: 01-08-2024

-20%

20% попуст на БЕБЕШКИ ТОПЛИНКИ ,по цена само од 950 денари
НОМАГјан ДООЕЛ
1,190.00ден.  950.00ден.

Важи до: 30-07-2024

-25%

Масло од еукалиптус
Пантер факс
300.00ден.  220.00ден.

Важи до: 25-07-2024

-34%

34% попуст на снимање со магнетна резонанца + консултација по неверојатна цена од 5940 ден.НОВ АПАРАТ,СТАРА ЦЕНА !

-13%

S-MIX, Суплемент со масло од оригано ,10мл капки
Пантер факс
2,300.00ден.  1,990.00ден.

Важи до: 24-07-2024

-25%

ХОНИМУН (Honeymoon)
Пантер факс
1,600.00ден.  1,440.00ден.

Важи до: 31-07-2024

-30%

ПРОМОТИВНО, десетдневен пакет на физикална терапија и медицинска рехабилитација од 7000 ден,за само 5000 ден.
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
7,000.00ден.  5,000.00ден.

Важи до: 21-07-2024

-45%

45% попуст на снимање со компјутерска томографија + консултација по неверојатна цена од 4490 ден.
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
8,100.00ден.  4,490.00ден.

Важи до: 25-07-2024

-20%

20% ПОПУСТ, преглед и одредување на диоптрија на сите видови леќи во Очна Оптика Геталдус.
ПЗУ Очна Оптика Геталдус
1,000.00ден.  800.00ден.

Важи до: 21-07-2024

-32%

МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ , моќта на природата за Вашето здравје...340 ден/125 мл

-17%

ВАКРОЛ-за природна борба против вируси
Пантер факс
1,350.00ден.  1,125.00ден.

Важи до: 05-08-2024

-25%

RTG на бели дробови и срце
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
2,000.00ден.  1,500.00ден.

Важи до: 27-07-2024

-64%

64% попуст на преглед по системи  во врeдност од 2750 ден,по цена од 990 ден
Пзу Лукс Медикус
2,750.00ден.  990.00ден.

Важи до: 22-07-2024

-17%

Ferromax tonic strong, Hankintatukku, Finland
Пантер факс
1,000.00ден.  830.00ден.

Важи до: 03-08-2024

-42%

Циркулација на сите клетки во вашиот организам. 42% попуст на Andullation therapy 20 минути
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
700.00ден.  400.00ден.

Важи до: 05-08-2024

-17%

ВАКРОЛ-М за природна борба против бактерии и вируси
Пантер факс
1,000.00ден.  830.00ден.

Важи до: 06-08-2024

-34%

34% попуст на Медицинска акупунктура  по цена за само 990 ден
Ласер Мед
1,500.00ден.  990.00ден.

Важи до: 24-07-2024

-25%

Анти Миг, масло 10мл.
Пантер факс
300.00ден.  220.00ден.

Важи до: 28-07-2024

-45%

45% попуст на  Антистрес третман
Ласер Мед
1,800.00ден.  990.00ден.

Важи до: 10-08-2024

-15%

CRILIN  women’s
Пантер факс
2,200.00ден.  1,900.00ден.

Важи до: 04-08-2024

-30%

КРЕМА ОД ЦРНО СЕМЕ,Petroleum Jelly, Black Seeds, Hemani
Пантер факс
400.00ден.  140.00ден.

Важи до: 30-07-2024

-40%

 МАСЛО ОД ГОРЧЛИВА ДИЊА Масло, 30 мл
Пантер факс
150.00ден.  90.00ден.

Важи до: 10-08-2024

-15%

CRILIN  men’s  за нормална функција на простатата
Пантер факс
2,200.00ден.  1,900.00ден.

Важи до: 08-08-2024

-20%

Масло од чајно дрво /Tea tree oil, Hemani
Пантер факс
200.00ден.  160.00ден.

Важи до: 08-08-2024

-36%

Смирување на воспалени процеси и отстранување на отоци (Ласер + Електротерапија + Ултразвук)
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
940.00ден.  600.00ден.

Важи до: 23-07-2024

-14%

14% попуст на кислороден оксигенски концентратор 5 L
Пантер факс
43,000.00ден.  37,000.00ден.

Важи до: 05-08-2024

Webklinika