31% попуст за Откривање на причините за ГЛАВОБОЛКА,МИГРЕНА,БОЛКА ВО ВРАТОТ,ЗАГРИЖЕНОСТ и АНКСИОЗНОСТ со квантна анлиза за само 690 денари

-31%

 
Цена
1000.00 
 690.00ден.
Кол:  

Важи до: 25-04-2019

За компанијата:

ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ
Специјалност: Центар за брза дијагноза и природно лекување.

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Откривање на причините за главоболка, мигрена, болка во вратот, загриженост и анксиозност со квантна анлиза за  690 денари

Прегледот опфаќа:

-Преглед на крвните садови во мозокот и мозочните структури

-Преглед на крвните садови кои поминуваат низ вратот и преглед на вратна кичма

-Преглед на нервите кои поминуват во главата (тригеминус,фацијалис)

-Преглед на ендокрините жлезди ( тироидеа,тимус,надбубрежна жлезда,хипоталамус хипофиза,епифиза)

-преглед на синусите  како можна причина за главоболка

-Преглед на интолеранција на над 100 видови на храна