31% попуст на БРЗА,БЕЗБОЛНА И ЕФТИНА ДИЈАГНОЗА НА СИТЕ БОЛЕСТИ НА УШИТЕ И ДИШНИОТ СИСТЕМ за само 690 ден

-31%

 
Цена
1000.00 
 690.00ден.
Кол:  

Важи до: 28-04-2019

За компанијата:

ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ
Специјалност: Центар за брза дијагноза и природно лекување.

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 БРЗА,БЕЗБОЛНА И ЕФТИНА ДИЈАГНОЗА НА СИТЕ БОЛЕСТИ НА УШИТЕ И ДИШНИОТ СИСТЕМ (како и причините за истите) КАЈ ВОЗРАСНИ И ДЕЦА СО КВАНТНА АНАЛИЗА И МОЖНОСТ ЗА НАТАМОШНО ПРИРОДНО ЛЕКУВАЊЕ:

Увото и горните делови од дишниот систем се тесно поврзани што може да доведе до болести предизвикани од  заеднички причинител.

Понудата опфаќа:

-Откривање на болести на ушите (надворешно,средно и внатрешно уво)

--Откривање на заболувања на дишниот систем кај возрасни како хроничен ринит, синусит, ларингит, полип во ларинкс и нос, хроничен бронхит,астма, малигни заболувања.

-откривање на бактерии,вирусу, габички во ушите

-откривање на сите вируси, бактериии,габички и паразити во дишниот систем но и во целото тело кои би можеле да предизвикаат заболување.

-Откривање на алергени од надворешната средина ( како тешки метали и токсини)

-Откривање на интолеранција на над 107 видови на храна

-Утврдување на тумор маркери и малигно заболување

-утврдување на алергени

-утврдување на недостаток на витамини,минерали

-утврдување на енергетски блокади  кои би можеле да доведат до болести на ушите и на дишниот систем.