30% попуст за испитување на причина за болка во коски,зглобови и мускули со квантна анализа за само 690 денари

-30%

 
Цена
1000.00 
 690.00ден.
Кол:  

Важи до: 27-02-2019

За компанијата:

ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ
Специјалност: Центар за брза дијагноза и природно лекување.

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Утврдување на болки и укоченост во вратот,вратна спондилоза, испитување на зглобни рскавици, дететектирање на причините за остеопороза,спондилоза, болки во вратот од најразлична природа,спортски повреди,ревматоиден артрит,болки во коксенозглобниот систем од најразлична природа. Оваа понуда опфаќа:
-преглед на сите прешлените во горниот дел на кичмата.рбетниот мозок и нервите  (7 вратни, 12 градни)

-преглед на структурата на самото коскено ткиво

-испитување на бактерии,вируси, бактерии, паразити кои би можеле да доведат до воспаление во зглобовите

-преглед на зглобните површини и рскавиците и зглобните површини

-преглед на лигаменти и тетиви

-преглед на мускулите и мускулното ткиво

-преглед на рамените зглобови

-преглед на лакотните зглобови

-преглед на зглобовите на шаката( метакарпални коски и прстите0

-преглед на скочните зглобови

-преглед на коските на стапалото ( ахилова тетива,метатарзални зглобови, прсти)

-преглед на паратиреоидна жлезда со хормони

-преглед на тиреоидна жлезда со хормони

-преглед на надбубрежна жлезда со хормони

-преглед на неодстаток на витамини

-прегелед на недостаток на минерали

-препорака за суплементи

Квантна анализа е медицина на 21 век. Секое тело секој орган има своја здрава фреквенција научно измерена.Секоја промена од научно имзерената фреквенција преставува промена во енергетското поле или заболување.