66% попуст со метод на квантна анализа и за само 690 ден.добивате преглед за ЗАМОР,НЕСОНИЦА, БОЛКИ ВО ТЕЛОТО-брзо,лесно и безболно...

-66%

 
Цена
2000.00 
 690.00ден.
Кол:  

Важи до: 18-10-2018

За компанијата:

ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ
Специјалност: Центар за брза дијагноза и природно лекување

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Прегледот опфаќа:

-преглед на целокупниот ендокрин систем (тиреоидна, надбубрежна жлезда,хипофиза)

-испитување наа имунитет ( коскена срцевина и тимус, крв)

-испитување на габички, бактерии, вируси и паразити во телото кои многу често можат да бидат причина за хроничен замор.

-откривање на емотивни причини кои многу често можат да бидат причина зa хроничен замор

-постоење на анемија

-слабост во циркулација

-осетливост на глутен

-интолеранција на над 107 видови на храна