66% попуст за испитување на причината за појава на СТРАВ,за само 690 ден.

-66%

 
Цена
2000.00 
 690.00ден.
Кол:  

Важи до: 22-10-2018

За компанијата:

ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ
Специјалност: Центар за брза дијагноза и природно лекување.

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

За само 690  денари испитување на причината за појава на стравови. 

Понудата опфаќа:

-испитување на лимбичкиот систем (дел од мозокот кој е одговорен за емоциите)

-испитување на метаболичките процеси во мозокот и нивото на серотонин и ендорфин во мозокот.

-испитување на Енергетското тело

-испитување на блокада на ниво на машка и женска енергија

-испитување на аурата

-испитување на блокада на  чакрите

-испитување на поедини емоции по чакри како страв,паника исплашеност, шок, лутење,бес,фрустрација, љубомора,депресија, нервоза и вознемиреност,шок,загриженост, сомничавост, опсесивност,жал, срам, очај,осаменост, несигурност.

-испитување на блокада на мердијаните во човечкото тело

-испитување на можноста од појава на заболување на секоја чакра посебно

-испитување на стравовите кои се појавуваат на енергетското тело

-испитување на конфликти кај личноста

-испитување на основата на емотивната блокада

-испитување на централниот и автономниот нервен систем

-испитување на постоење на тешки метали кои можат да доведеат до поедини стравови.

-испитување на поедини емоции според

Намалена количина на серотонин може да предизвика

-лутење

-ниско самопочитување

-необична осетливост на болка

-глад за јаглени хидрати и опсесивно прејадување

-опстипација

-дигестивни пореметувања

-чуство на замор и недостаток на сончеба светлина

-чуство за претерана зависност од други луѓе

-чуство на преоптретеност

-претерана будност и внимателност

-несоница

-ниско самопочитување

-мигрена

-смалување на способноста за учење

-зуење во ушите

Со купување на овој купон имате  можноста за лекување на стравот со интегративен пристап кој е единствен во Македонија со 30% попуст. Овој пристап опфаќа Информотерапија, Хомеопатија, Кинеска акупресурна терапија и балансирање на Јинг/Јанг равнотежа, балансирање на исхраната по методот на крвни групи и кинеска медицина (елементи на дрво,огин,земја,метал,вода).