15% попуст на компресорен инхалатор за интензивна употреба по цена од 3018 ден / Модел NB 500

-15%

 
Цена
3550.00 
 3,018.00ден.
Кол:  

Важи до: 11-08-2018

Приватна здравствена установа-специјалистичка

ординација по оториноларингологија

АУДИО БМ-МК

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на
+389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Со соодветна грижа и употреба, NB 500 инхалаторот ќе Ви овозможи интензивно лечење преку долготрајна и доверлива употреба. Овој инхалатор работи на стандардна наизменична струја. Третманите се прават брзо, безбедно, тивко и пријатно, што го прави овој инхалатор идеален за сите ворасти. Пред употреба на овој инхалатор се препорачува детално да се прочита упатството за употреба за да се дознае какви се функции има и да се направи советување со ОРЛ специјалиста или пулмоалерголог. Преку нивните совети и упатства Вие ќе се почуствствувате сигурно во употребата и ќе знаете на кој начин ќе ги добиете најефикасните резултати од третманите на инхалација за соодветната респираторна состојба. NB 500 инхалаторот е наменет за лечење на астма, хронично обструктивна белодробна болест ( ХОББ ) и други респираторни заболувања кои бараат употреба од аеросолни лекови во текот на самото лекување.

Во комплетот се добиваат: инхалационен вентил, црево за воздух, филтери за воздух, продолжеток за уста, AC адаптер, торба за носење, упатство за употреба, гарантен лист.

Карактеристики на инхалаторот:
“ VA ” технологија, со прилагодлив вентил
големина на честичките < 2.5 μm
екстра тивко работење со кутија за абсорбирање на вибрации
капацитет на садот за лек 5 ml
идеален за деца
маска и за деца и за возрасни
работа на струја
клинички испитан
2 години гаранција
тежина: 1,72 kg ( без додатоци )
димензии: 22,2 cm ( должина ) x 15,8 cm( ширина ) x 12 cm ( висина )
едноставен за употреба и чистење