20% попуст на Стерилизатор за овошје и зеленчук HYS-1668 по цена од 4320 ден

-20%

 
Цена
5400.00 
 4,320.00ден.
Кол:  
Минималната количина на производот е 999

Важи до: 14-05-2019

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Функции:

 1. Притиснете го копчето за вклучување / исклучување на LCD-екранот, на тој начин се вклучува или исклучува апаратот.

 Стерилизацијата се изведува на тој начин што овошјето или зеленчукот се става во сад со вода и уклучува апаратот, стерилизацијата се изведува за неколку минути соодветно..

 2. Главни функции:

(1) Да се задржи свежината: Со цел да се задржи свежината на овошјето и зеленчукот ставете го во садот и вклучете го апаратот во времетрааење од 5 минути. Овозможува подобар вкус, еластичност, ја отстранува непријатната миризба и нечистотиите.

(2) Отстранува  пестициди

(3) Ги убива бактериите и токсините: Ги елиминира пестицидите и хемиските честички на површината на овошјето и зеленчукот, на тој начин што се стерилизира продуктот 8 минути при тоа што не се менува изгледот и вкусот на овошјето и зеленчукот зачувувајки ја свжината.

(4). Прочистување на воздухот со работа на стерилизаторот во времетраење од 10 минути.

(5) Садови за перење: Ги уништува бактериите на површината на садовите

и органски нечистотии , и го зголемува нивото на кислород во водата.

Како и стерилизација на бебешки продукти, детски играчки, како и бактерии и нечистотии од домашни миленици.

  Мерки на претпазливост:

-Водата за стерилизација во садот  мора да биде на нивото под означениот дел.

-Да не се користи подолго време од пропишаното бидејки озонот може силно да оксигенира.

-Исклучиво се користи за основна антисептичка стерилизација, не како медицинска опрема за стерилизација.

-Држете подалеку од очите кога е вклучен овој стерилизатор.

-Држете подалеку од деца.

Спецификации

Напојување: 220V / 110V

Моќност: 18W

Влажност и температура:

+ 5 ℃ ~ + 40 ℃, 30% RH ~ 80% RH

Транспорт и складирање на температура од :

-20 ℃ ~ + 55 ℃;

Атмосферски притисок: 86kPa -106kPa

Нето тежина: 0.7kg

Димензии: 18cm / 7cm / 24cm

 Производител:

Shenzhen Better Life Electronic Technology Co., Ltd.(Shanzhen) China.