За само 690 денари испитување на причините за опаѓање на косата и проблеми со ноктите со квантна анализа

-72%

 
Цена
2500.00 
 690.00ден.
Кол:  

Важи до: 17-08-2018

За компанијата:

ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ 
Специјалност: Центар за брза дијагноза и природно лекување

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

брзо, лесно,едноставно одредување на причините за опаѓање на коса, и проблеми со нокти  со квантна анализа (компјутерска анализа). 

Испитувањето опфаќа:

-Испитување на вируси,габички, бактери,паразити во кожата на косматиот дел од главата

- Испитување на вируси,габички, бактери,паразити во дигестивниот тракт

-испитување на коренот на влакното

-испитување на кутикулата на влакното

-испитување на ноктите

-испитување на недостаток на витамини

-испитување на крвта и лимфните јазли

-испитување на тиреоидна и паратиреоидна

 жлезда

-испитување на надбубрежна жлезда

-испитување на јајници кај жени и тестиси кај мажи

-испитување на хипфиза

-испитување на хипоталамус

-испитување на хормони

-испитување на токсини

-испитување на интолеранција на 107  видови на храна