33% ПОПУСТ на Квантна резонантна анализа, скен на цело тело и состојба на сите органи. Брза, безболна, точна анализа на вашата целосна здравствена состојба.

-33%

 
Цена
1500.00 
 999.00ден.
Кол:  

Важи до: 19-10-2018

За компанијата:

Вита Сол

Центар за здравје, виталност и убавина.
 

 

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Едно лице може да купи најмногу 2 купона
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата

-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

     

 Квантна мегнетна резонантна анализа

Неинвазивна, безболна, едноставна, брза и точна анализа на Вашта здравствена состојба

Принцип на анализа

Квантниот магнетен резонантен анализатор е нов инструмент за анализа на здравствена состојба на човекот. Со држење на сензорот во рака, слаба магнетна фреквенција и енергија од човековото тело се собира и се пренесува во специјален вграден , микропроцесор, кој ги спредува добиените податоци со стандардниот квантен резонантен спектар на информации.На тој начин се добива една целосна слика за состојбата на човековото здравје.

Методот на кавнтна магнетна резонантна анализа е брз, современ, точен и неинвазивен спектрален метод на тестирање, посебно погоден за споредба и анализа на суб-здравствени состојби. Оваа анализа опфаќа повеќе од 30 ставки, како на пр: кардиоваскуларна и цереброваскуларна состојба, минерална густина на коските, трагови од хемиски елементи, состојба на крвта, реума, респираторен систем, состојба на бубрези, стомак и дигистивен систем, јетра, жолчка, панкреас, краниални нерви, гинеколошка состојба, простата, болести на коски, ниво на шеќер во крв итн.

Предвидување без симотоми

Со само десетина клетки со паталошки промени, анализаторот може да ги регистрира истите и со тоа да предвиди настанок на болест. Со превземање на соодветна акција во тој момент се врши ефикасно превземање на различни болести и се спречува да тие воопшто се појават. Мултикратни индикатори за Вашето здравје може да се добијат за помалку од една минута. Овој метод на анализа е дизајниран да го штеди Вашето време и енергија. Базата на податоци во системот на аналаиза воспоставена врз научен метод, точни здравствени статистички информации, со цел да се постигне висока аналитичка точност.

Билјана Цветкова –менаџер

Работно време: пон-пет  (14.00-20.00)

                               сабота-(10.00-15.00)

Ве очекуваме!!!